Cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu trasformată în platou de filmare. Scene din filmul „Legenda lui Ochi”, cu Willien Defoe, filmate la Bâlea Lac

Scene din filmul „Legenda lui Ochi”, care îl are în distribuţie pe Williem Defoe, au fost filmate la Bâlea Lac. Echipa româno-americană a transformat fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu în platou de filmare.

4046 afișări
Imaginea articolului Cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu trasformată în platou de filmare. Scene din filmul „Legenda lui Ochi”, cu Willien Defoe, filmate la Bâlea Lac

Americanii au ales Bâlea Lac unde au început să filmeze, la sfârşitul săptămânii, câteva scene din filmul „Legenda lui Ochi”, care îl are în distribuţie pe Williem Defoe.

„Suntem încântaţi şi onoraţi că frumuseţea Munţilor Făgăraş, în special frumuseţea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranţă, vor dori să vină la faţa locului”, au transmis, luni, reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu.

„Echipa mixtă româno-americană, la turnarea unor scene din filmul „Legenda lui Ochi”, cu Williem Defoe şi alţi actori americani. Scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone”, a spus, pe Facebook, Marius Constantin Olaru, managerul Bâlea Turism, care administrează fosta cabană de vânătoare a dictatorului Nicolae Ceauşescu.

Pentru scenele din „Legenda lui Ochi”, cabana a fost închiriată în totalitate şi transformată în platou de filmare.

Zona situată la la o altitudine de peste 2.000 de metri în Munţii Făgăraş a atras în mai multe ori echipe de filmare, aici fiind turnate scene de film şi reclame.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici