Sculpturi de aur în valoare de 1,2 milioane de euro furate de la o expoziţie de artă din Italia

  • Zeci de piese de aur au fost furate dintr-o expoziţie din Italia.
  • Sculpturile valorează 1,2 milioane de euro.
  • Expoziţia era deschisă din decembrie şi trebuia să se închidă în martie.
247 afișări
Imaginea articolului Sculpturi de aur în valoare de 1,2 milioane de euro furate de la o expoziţie de artă din Italia

Imagine de arhivă

49 de piese de artă din aur create de sculptorul italian Umberto Mastroianni au fost furate de la o expoziţie de lângă Lacul Garda, Italia, a anunţat gazda expoziţiei, proprietatea Vittoriale degli Italiani, pentru CNN.

Piesele în valoare de 1,2 milioane de euro au fost furate miercuri seara, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al Vittoriale degli Italiani.

Una dintre piese, numită „Uomo/Donna” a fost găsită ulterior în interiorul complexului expoziţional. Celelalte 48 de piese rămân dispărute, a declarat purtătorul de cuvânt.

Expoziţia a fost deschisă la sfârşitul lunii decembrie. Poliţiştii au început o anchetă. Proprietarii spaţiului expoziţional cred că hoţii fac parte dintr-o bandă foarte specializată deoarece au depăşit sisteme de protecţie şi alarmare foarte dezvoltate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sculpturi,
furt,
italia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici