Seiful.ro, primul "curs online" pentru spărgători profesionişti, pune la bătaie premii de 2.000 euro

Seiful.ro, primul joc românesc multiplayer în care utilizatorii au nevoie de talent la limba română pentru a se transforma în hoţi profesionişti online, dă startul competiţiei de spart seifuri, începând cu 18 ianuarie, şi pune la bătaie premii de peste 2.000 euro.

304 afișări
Imaginea articolului Seiful.ro, primul "curs online" pentru spărgători profesionişti, pune la bătaie premii de 2.000 euro

Seiful.ro, primul "curs online" pentru spărgători profesionişti, pune la bătaie premii de 2.000 euro

Userii care intră în competiţie pot câştiga premii precum console Xbox 360 şi Nintendo Wii, DVD-uri cu filme din toate genurile sau marele premiu de 2.000 de euro care se află în Super Seif.

Dezvoltat de echipa de jocuri a MediaPro Interactiv, Seiful.ro este un joc multiplayer, dedicat pasionaţilor de jocuri online şi de limba română şi combină elemente de Scrabble, Monopoly şi Quiz.

Pentru prima dată, seifurile nu se sparg nici cu ranga, nici cu exploziv, ci numai dacă userii formează contra timp cuvinte cu 12 litere care li se pun la dispoziţie în mod aleatoriu, în curse de 100, 150 sau 200 de metri. Câştigătorul fiecărei curse va primi o literă care îl va ajuta la descoperirea parolei cu care poate sparge singurele seifuri fără paznici: Nautilius, Titanium, Al Capone şi Super Seiful.

Aşa cum se întâmplă şi în realitate, spargerea unui seif necesită perseverenţă, întrucât Super Seiful nu poate fi spart decât după spargerea repetată a seifurilor celorlalte.

Parte a unei serii de jocuri multiplayer dezvoltate de MediaPro Interactiv, din care fac parte şi Trivia, Robiju, Astrosmash şi Sportoquiz, Seiful.ro dezvoltă şi prima comunitate românească de "hoţi virtuali", care au posibilitatea să interacţioneze unii cu alţii în cadrul jocului, prin intermediul chat-ului. Userii sunt instruiţi live de o moderatoare pe care o pot vedea în timp real în fereastra de chat.

"Seiful.ro este un joc pe care l-am dezvoltat în decursul a doi ani de zile. Ne-am propus să ieşim din tiparele celorlalte jocuri româneşti şi să aducem valoare timpului petrecut în faţa calculatorului de către utilizator. Seiful.ro poate fi jucat în aceeaşi măsură de utilizatori care intră doar în pauza de masă, cât şi de persoane care îşi petrec mai mult timp pe internet", afirmă Cosmin Pachiu, Manager al diviziei Games din cadrul MediaPro Interactiv.

Click aici pentru a juca Seiful.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici