Serialul "House of Cards - Culisele puterii" este disponibil în premieră în România, pe Voyo.ro

Serialul "House of Cards - Culisele puterii", care îl are ca protagonist pe Kevin Spacey, este disponibil în premieră în România, începând de luni, pe Voyo.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

2054 afișări
Imaginea articolului Serialul "House of Cards - Culisele puterii" este disponibil în premieră în România, pe Voyo.ro

Serialul "House of Cards - Culisele puterii" este disponibil în premieră în România, pe Voyo.ro (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Cel mai tare serial al momentului, "House of Cards - Culisele puterii" este adus în premieră în România de Voyo.ro. Începând de luni, serialul este disponibil utilizatorilor Voyo.ro, care au posibilitatea să acceseze şi să vizioneze toate cele 13 episoade ale primului sezon.

Lansat în Statele Unite în februarie 2013 şi considerat serialul anului, "House of Cards - Culisele puterii" este disponibil publicului român înainte chiar ca telespectatorii americani să-l fi văzut la vreo televiziune. Astfel, cei care au cont pe Voyo.ro pot vedea începând de luni toate cele 13 episoade ale primului sezon al serialului "House of Cards".

Cu un buget de 100 de milioane de dolari şi nume grele în distribuţie, precum Kevin Spacey, câştigător a două premii Oscar, serialul poate fi vizionat atât pe PC/ laptop (pe site-ul www.voyo.ro), cât şi prin aplicaţiile Voyo.ro pentru iPad, iPhone şi Smart TV.

Regizorul David Fincher, cel care semnează şi "Alien 3", "Seven" şi "Fight Club", aduce publicului o poveste plină de intrigi şi manipulare care se desfăşoară în prezent, în Washington D.C., în lumea dură a politicii. "House of Cards - Culisele Puterii" urmăreşte parcursul liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres Frank Underwood (Kevin Spacey). Noul preşedinte îi promisese un post de secretar de stat, pe care ulterior i-l refuză, astfel că Frank este decis să se răzbune. Soţia lui Underwood, Claire (interpretată de nu mai puţin celebra Robin Wright) este cea care îl susţine în războiul politic pe care acesta îl iniţiază. Apreciat de criticii de film de peste Ocean şi lăudat pentru intrigă şi jocul actoricesc, serialul disponibil pe Voyo.ro pătrunde în culisele lumii politice, în care nimic nu-i stă în cale celui care vrea să obţină puterea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici