Serialul "Prison Break" ar putea fi redifuzat după şase ani de când a fost anulat

Serialul "Prison Break", care îi are în distribuţie pe actorii Wentworth Miller şi Dominic Purcell, ar putea fi redifuzat după şase ani de când s-au încheiat filmările pentru această producţie, informează contactmusic.com.

2023 afișări
Imaginea articolului Serialul "Prison Break" ar putea fi redifuzat după şase ani de când a fost anulat

Serialul "Prison Break" ar putea fi redifuzat după şase ani de când a fost anulat

Serialul TV a fost anulat, în 2009, după cel de-al patrulea sezon, dar, în prezent, şefii de la postul de televiziune american Fox se gândesc să readucă la viaţă povestea lui Michael Scofield şi Dominic Purcell, potrivit E! News.

Surse citate de presa internaţională sugerează că şefii televiziunii plănuiesc să producă o serie scurtă de 12 episoade.

Wentworth Miller şi Dominic Purcell, care fac din nou echipă pentru show-ul "Legends of Tomorrow", au confirmat pentru E! News că au auzit despre o posibilă reuniune a echipei serialului.

Al patrulea sezon al serialului "Prison Break", ultimul din această serie, a fost difuzat în Statele Unite în primăvara lui 2009.

Serialul "Prison Break" prezintă aventurile lui Michael Scofield (Wentworth Miller), un inginer genist civil, care se lasă închis intenţionat în penitenciarul Fox River din statul Illinois cu scopul de a organiza evadarea fratelui său, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), condamnat la moarte pentru asasinarea fratelui vicepreşedintelui Statelor Unite. Condamnarea lui Lincoln Burrows a fost rezultatul unei înscenări organizate la cel mai înalt nivel al conducerii politico-administrative americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici