Serialul "Sub acelaşi acoperiş", în premieră pe 12 ianuarie, pe HBO şi HBO GO

"Sub acelaşi acoperiş/ Togetherness", o nouă producţie HBO regizată de Jay şi Mark Duplass, va avea premiera pe 12 ianuarie, de la ora 22.00, pe HBO şi pe platforma HBO GO, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

480 afișări
Imaginea articolului Serialul "Sub acelaşi acoperiş", în premieră pe 12 ianuarie, pe HBO şi HBO GO

Serialul "Sub acelaşi acoperiş", în premieră pe 12 ianuarie, pe HBO şi HBO GO

Noul serial HBO prezintă patru adulţi cu vârste de peste 40 de ani care locuiesc sub acelaşi acoperiş şi se zbat să-şi păstreze vii relaţiile.

Jay şi Mark Duplass îşi marchează debutul în televiziune cu "Sub acelaşi acoperiş/ Togetherness", un serial care urmăreşte viaţa a două cupluri care locuiesc sub acelaşi acoperiş, la marginea oraşului Los Angeles.

Brett şi Michelle (Mark Duplass şi Melanie Lynskey) se chinuie să reînvie pasiunea din relaţia lor, care a fost înlocuită cu problemele din căsnicie şi cu îngrijirea copiilor. Când Alex (Steve Zissis), prietenul lui Brett, şi Tina (Amanda Peet), sora lui Michelle, se mută cu ei, cei patru ajung în mai multe situaţii comice ca să-şi urmeze visurile personale în timp ce încearcă să rămână prieteni buni, fraţi, soţ şi soţie.

În fiecare luni, de la ora 22.00, la HBO va fi difuzat unul dintre cele opt episoade ale serialului "Sub acelaşi acoperiş/ Togetherness", urmat de un episod din "Fetele/ Girls, sezonul IV, de la ora 22.30, şi un episod din "Băieţi frumoşi/ Looking", sezonul II, de la ora 23.00. Toate cele trei seriale ce urmează să fie lansate vor fi disponibile şi pe HBO GO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici