ShortsUP revine, pe 27 mai, într-un loc surpriză - VIDEO

ShortsUP, un eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate scurtmetraje internaţionale, se va desfăşura pe 27 mai în Capitală, într-un loc secret, pe care îl vor afla doar cei care se vor înscrie pe site-ul shortsup.ro, informează organizatorii.

21 afișări
Imaginea articolului ShortsUP revine, pe 27 mai, într-un loc surpriză - VIDEO

ShortsUP revine, pe 27 mai, într-un loc surpriză (Imagine: www.shortsup.ro)

Lună de lună, festivalul de scurtmetraje ShortsUP aduce cele mai valoroase filme cu o durată sub 20 de minute, remarcate şi premiate în România şi în marile festivaluri ale lumii. Experienţa cinematografică este una complexă, căci proiecţiile sunt însoţite de concerte live, expoziţii de artă şi întâlniri cu actori şi regizori, alese în funcţie de temele ediţiilor.

Evenimentul din 27 mai va sărbători un personaj misterios, căruia organizatorii i-au pregătit o aniversare secretă. Singurele indicii despre cum va decurge ShortsUP provin de la câţiva actori români, care fac o caracterizare succintă, dar plastică a sărbătoritului, în materialul video de pe site-ul www.shortsup.ro. Andi Vasluianu, Tania Popa, Ioana Flora, Tudor Aron Istodor, Adrian Titieni, Ada Condeescu şi George Piştereanu vorbesc despre personajul central al evenimentului.

Surpriza va începe pe covorul roşu, pe 27 mai, seara, într-un spaţiu şi la o oră despre care publicul va fi informat prin SMS, prin înscrierea pe site-ul proiectului.

În luna iunie, ShortsUP va organiza a doua ediţie a maratonului de scurtmetraje "Noaptea Lungă a Filmelor Scurte", care va aduce sub acelaşi acoperiş, pentru o noapte întreagă, cele mai premiate filme scurte din ultimul an. În 2009, maratonul de scurtmetraje a adus în sălile de proiecţie de la Teatrul Naţional/ Galeriile ArtExpo peste 2.000 de iubitori de scurtmetraje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici