Simon Toyne, autorul bestsellerului internaţional "Sanctus", vine în România

Simon Toyne, autorul bestsellerului internaţional "Sanctus", va veni în România în perioada 24 - 26 noiembrie, pentru a-şi lansa cartea, informează editura All.

245 afișări
Imaginea articolului Simon Toyne, autorul bestsellerului internaţional "Sanctus", vine în România

Simon Toyne, autorul bestsellerului internaţional "Sanctus", vine în România (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax foto)

Autorul britanic îşi va lansa romanul pe 24 noiembrie, la magazinul Cocor din Capitală. La eveniment şi Andrei Gheorghe - ambasador de brand Editura All şi Mario Demezzo - vicepreşedinte Grupul Editorial All.

Simon Toyne s-a născut în 1969, la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător. A produs documentarul "100 Greatest Films", difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii - de la BAFTA la trofeul Best Makeover Show, acordat de Good Homes.

"Sanctus" este primul roman al lui Simon Toyne, parte a unei trilogii.

"«Sanctus» e un tobogan, odată ce ai apucat să guşti, nu te mai opreşti. Alergi năuc între preoţi misterioşi şi brazilieni exotici, scapi din mâinile mercenarilor şi pici în mijlocul unei conspiraţii milenare, o conjuraţie care ascunde o taină, o taină care găzduieşte răspunsul la cea mai importantă întrebare de la apariţia omenirii până azi. «Sanctus», de Simon Toyne, prima carte, premiera lui Toyne ar putea anunţa apariţia unui nou nume strălucitor în galaxia autorilor de romane poliţiste scrise într-un ritm alert. Astăzi, cel ce domină acest univers al conspiraţiilor asezonate cu pistoale, avioane de luptă şi peisaje sălbatice e autorul de mega-succes Dan Brown, cu al său «Cod al lui Da Vinci». Ei bine, mă tem că singurătatea lui Dan Brown a luat sfârşit. Păzea, Dane, că vine Simon, şi vine bine, vine tare!", spune Andrei Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici