Site-ul ANRE a fost spart marţi de o grupare care se recomandă Anonymous România - VIDEO

Site-ul Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a fost spart marţi de o grupare de hackeri care se recomandă Anonymous România.

4392 afișări
Imaginea articolului Site-ul ANRE a fost spart marţi de o grupare care se recomandă Anonymous România - VIDEO

Site-ul ANRE a fost spart marţi de o grupare care se recomandă Anonymous România (Imagine: www.anre.ro)

Anonymous a postat pe site-ul ANRE un film de un minut, în care pe fond muzical apare We Are Anonymous, Antisec, care se încheie cu mesajul "Expect us" (Aşteptaţi-ne).

Site-ul ANRE nu este complet nefuncţional, însă unele aplicaţii sunt blocate.

Gruparea Anonymous este formată din persoane care se descriu drept luptători pentru libertatea Internetului şi au atacat în trecut mai multe site-rui, printre care ale Bisericii Scientologice, Amazon, Mastercard şi alte altor companii, precum şi gurverne.

La începutul lunii februarie, grupul de hackeri Anonymous a difuzat o conversaţie telefonică între FBI şi Scotland Yard pe tema combaterii atacurilor informatice, autorităţile federale americane afirmând că este vorba de o înregistrare obţinută ilegal.

NATO consideră gruparea Anonymous o ameninţare pentru alianţa militară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici