Video Spectacol fără inhibiţii la Sibiu

Cel mai controversat moment al Festivalului Internaţional de Dans Contemporan a adus, duminică seara, pe scena Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu, doi artişti - o femeie şi un bărbat - care au dansat dezbrăcaţi două solo-uri: “Female Study” şi “Hermaphrodite”.

7 afișări

Spectacolul a fost realizat de compania Quasi Stellar din Grecia, în coregrafia Apostoliei Papadamaki.

"Ambele solo-uri sunt despre identitate, identiate ca oameni, nu identitatea sexuală, ci cea de om, amândoi sunt goi, dansatorii nu poartă niciun costum pentru că vorbim despre corpuri inocente, corpuri care nu au ruşine. Amândouă spectacolele sunt extreme, actorii trebuie să-şi folosească nu doar tehnici de dans, dar şi emoţiile şi spiritualitatea lor”, a declarat coregrafa Apostolia Papadamaki.

Spectacolul a fost realizat în 2004 şi a fost prezentat în întreaga lume, din Franţa şi până în Brazilia.

"Trebuie să-mi protejez corpul şi să nu fiu pornografică, trebuie să fiu naivă şi calmă şi să arăt că îmi protejez corpul şi cum corpul gol comunică cu publicul. Mi-a plăcut reacţia publicului, pentru că atunci când sunt pe scenă mă uit la spectatori şi m-am simţit foarte bine", a declarat actriţa Markella Manoliadi după reprezentaţie.

Peste două sute de spectatori prezenţi în sală au primit cu foarte multă deschidere acest show şi au spus că spectacolul prezentat de artiştii greci a fost o adevărată capodoperă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici