Spectacol susţinut de Tudor Gheorghe, pe 29 martie, în cadrul campaniei "Artiştii pentru artişti"

Spectacolul "În căutarea dorului pierdut", cu Tudor Gheorghe, va fi prezentat pe 29 martie în Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, în cadrul campaniei "Artiştii pentru artişti", derulate anual de Uniunea Teatrală din România (UNITER).

142 afișări
Imaginea articolului Spectacol susţinut de Tudor Gheorghe, pe 29 martie, în cadrul campaniei "Artiştii pentru artişti"

Spectacol susţinut de Tudor Gheorghe, pe 29 martie, în cadrul campaniei "Artiştii pentru artişti" (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Spectacolul lui Tudor Gheorghe, o apariţie singulară în căutarea originalităţii româneşti, ale cărui show-uri se nasc din vechile balade româneşti, din opera lui Ion Luca Caragiale şi din farmecul poemelor lui Lucian Blaga, Tudor Arghezi şi Ion Barbu, va avea loc pe 29 martie, de la ora 19.00.

Biletele la concertul caritabil, ce au preţuri de 40, 50 şi, respectiv, 60 de lei, sunt disponibile în reţeaua magazinelor VreauBilet din Unirea Shopping Center, Carrefour Băneasa, Pasajul Universităţii - Agentia Trident Touring, la Sala Palatului şi online, prin www.vreaubilet.ro.

Toate încasările obţinute din vânzarea de bilete vor fi donate Fondului de Solidaritate Teatrală, în cadrul campaniei "Artişti pentru artişti".

Iniţiată în anul 2002, Campania Naţională "Artiştii pentru artişti" este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor. În fiecare an, începând din 2003, punctul culminant al campaniei este un spectacol de caritate oferit de mari artişti pentru colegii lor vârstnici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici