Spectacolele "Visul", "XXL (Fat Pig)" şi "Marea iubire a lui Sebastian", la Godot Cafe-Teatru

Spectacolele "Visul", "XXL (Fat Pig)" şi "Marea iubire a lui Sebastian" vor avea reprezentaţii la sfârşitul acestei săptămâni la Godot Cafe-Teatru.

274 afișări
Imaginea articolului Spectacolele "Visul", "XXL (Fat Pig)" şi "Marea iubire a lui Sebastian", la Godot Cafe-Teatru

Spectacolele "Visul", "XXL (Fat Pig)" şi "Marea iubire a lui Sebastian", la Godot Cafe-Teatru

Chiar dacă cele mai multe spaţii culturale au închis deja stagiunea, bucureştenii iubitori ai teatrului au un loc dedicat lor unde se pot retrage în serile caniculare de vară. La Godot Cafe-Teatru stagiunea continuă pe tot parcursul anotimpului cald. Cei care nu au plecat în concediu sunt asteptaţi în fiecare weekend pe Blănari numărul 14, unde pot urmări spectacole de teatru, improvizaţie sau concerte, savurând un cocktail răcoritor sau testând noul concept de "Dinner Theater"- cină şi spectacol.

Astfel, vineri, de la ora 21:00, regizorul Marius Gîlea readuce pe scena Godot spectacolul "Visul", o adaptare a scenei îndrăgostiţilor din "Visul unei nopţi de vară" de William Shakespeare.

Spectacolul îmbină actoria, mişcarea, dansul şi mânuirea de marionete delectând publicul cu o poveste plină de umor şi energie despre iubire, jocuri şi farse. Din distribuţie fac parte actorii Alice Sălceanu, Alexandra Fasolă, Alexandru Zob şi Silvian Vâlcu.

Sâmbătă, de la aceeaşi oră, Godot prezintă un invitat special: spectacolul "XXL (Fat Pig)" de Neil LaBute, în regia lui Cristi Juncu. O coproducţie Asociaţia Culturală CATHARSIS, Teatrul ACT şi Teatrul "George Ciprian" Buzău, spectacolul vorbeşte cu ironie şi umor despre obezitate şi prejudecăţi.

Tom, angajatul unei corporaţii, se îndrăgosteşte de Helen, o bibliotecară simpatică şi, întâmplător, obeză. Curând, colegii lui Tom află de noua sa idilă, iar perechea are de înfruntat priviri şi opinii neprietenoase. Spectacolul, jucat cu sala plină pe scena Teatrului Act, îi întruneşte în distribuţie pe Andi Vasluianu, Raluca Vermeşan, Irina Velcescu şi Vlad Zamfirescu.

Weekendul se va încheia cu un spectacol-lectură: "Marea iubire a lui Sebastian", pus în scenă duminică de la ora 21:00. Din distribuţia spectacolului fac parte Marius Manole, Rodica Mandache, Ioana Macaria şi Istvan Teglaş.

Având la bază fragmente din însemnările lui Leny Caler, jurnalul lui Mihail Sebastian şi piesa "Jocul de-a vacanţa", spectacolul are în centru povestea de iubire dintre scriitor şi Leny Caler, o cunoscută actriţă în perioada interbelică.

În cele şapte luni de când a fost inaugurat, Godot a fost gazda unui număr impresionant de artişti care au susţinut spectacole cu sala plină: Vlad Ivanov, Dorina Chiriac, Mihai Călin, Anca Sigartău, Lia Bugnar, Ada Milea, Ana Ularu, Radu Iacoban, Tudor Istodor, Andreea Gramoşteanu şi Mirela Zeţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici