Spectacolul "Un tramvai numit dorinţă", la Festivalul Internaţional de la Trabzon - FOTO

Spectacolul "Un tramvai numit dorinţă" al Teatrului "Tony Bulandra" din Târgovişte va fi prezentat la Festivalul Internaţional de la Trabzon (Turcia), între 7 şi 16 mai, informează instituţia de spectacole.

45 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Un tramvai numit dorinţă", la Festivalul Internaţional de la Trabzon - FOTO

Spectacolul "Un tramvai numit dorinţă", la Festivalul Internaţional de la Trabzon (Imagine: Florin Ispas/http://fispas.blogspot.com)

Spectacolul târgoviştean se va juca în 10 mai şi este singurul din România selectat în acest an de către organizatorii festivalului.

Costurile călătoriei echipei "Tony Bulandra" la festival au fost suportate de către Institutul Cultural Român "Dimitrie Cantemir" din Istanbul - partener unic în participarea la eveniment.

Spectacolul "Un tramvai numit dorinţă" a avut premiera la "Tony Bulandra" pe 9 octombrie anul trecut. Suren Shahverdyan, care a regizat la Târgovişte şi "Hitler in Love", în 2008, a revenit anul trecut pentru a monta textul american pregătit şi pentru examenul de licenţă din Erevan şi premiat în Lituania în 2002.

Din distribuţia spectacolului fac parte Costina Ciuciulică (Blanche), Antonia Ionescu Micu (Stella), Liviu Cheloiu (Stanley), George Bonceag (Mitch), Maria Nicola (Eunice), Radu Câmpean (Steve) şi Andrei Mihai (un tânăr colector). Scenografia este semnată de Mihai Constantin Ranin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici