Squid Game. O femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri, după ce numărul ei de telefon a apărut în serial

  • Netflix va edita numărul de telefon care apare în serialul Squid Game.
  • Decizia vine în contextul în care o femeie din Coreea de Sud a spus că primeşte mii de apeluri şi mesaje de la tineri care vor să se înscrie în concursul relatat în serial.
  • Femeia de afaceri din Seongju a declarat pentru presa locală că miile de mesaje şi apeluri îi aduc dificultăţi în viaţa de zi cu zi.
3078 afișări
Imaginea articolului Squid Game. O femeie din Coreea de Sud primeşte mii de apeluri, după ce numărul ei de telefon a apărut în serial

Sursă FOTO: Hepta

„Acesta este numărul pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, aşa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care trebuie să le şterg de pe telefonul meu”, a declarat aceasta pentru Money Today.

„La început nu ştiam de ce, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu de telefon apare în Squid Game şi atunci mi-am dat seama”.

Femeia ar fi resprins ofertele de despăgubire oferite de Netflix de până la cinci milioane de won, respectiv 4 mii de dolari.

Netflix nu a comentat ofertele de despăgubire, însă a îndemnat fanii emisiunii să se abţină de la apelarea numărului.

„Împreună cu compania de producţie, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar”, a declarat Netflix.

Serialul Squid Game a ajuns pe primul loc în 90 de ţări, în doar 10 zile, şi este pe punctul de a deveni cel mai vizionat serial din istoria Netlix.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici