Stadionul Cluj Arena se transformă în scenă de teatru în aer liber

  • Cluj Arena este primul stadion din România care va fi transformat în teatru
  • Seri de cinema, concerte live şi spectacole de stand-up comedy vor avea loc în aer liber
  • Spectatorii trebuie să păstreze distanţa şi să poarte măşti
208 afișări
Imaginea articolului Stadionul Cluj Arena se transformă în scenă de teatru în aer liber

Stadionul Cluj Arena. Sursa FOTO: clujarena.ro

Liber la cultură şi divertisment! Stadionul Cluj Arena v-a găzdui din acest weekend spectacole de teatru, concerte live şi seri de cinema în aer liber. Doar 500 de spectatori vor putea participa la evenimente şi toţi trebuie să poarte mască. La intrarea în arenă se va face un triaj epidemiologic, iar spectatorilor le va fi măsurată temperatura. Seria evenimentelor va începe cu proiecţia filmului "Bohemian Rhapsody", pe un ecran led uriaş şi va continua cu un spectacol de stand-up comedy.

„Campionatul se reia şi o să fie de râsul lumii că la un spectacol de comedie pe Cluj Arena o să fie mai mulţi spectatori decât în toată liga unu la meciuri, pentru că nu e voie. Am stat cu capul la cutie, cât să mai stăm atâta?" spune Nicu Bendea.

„Cum ar veni am ieşit din nou la muncă. Plublicul să se aştepte desigur şi la glume cu COVID. Eu zic aşa: trebuie să recunoaşteţi că şi vouă v-a prins bine statul în casă că aţi apucat să vă cunoaşteţi familiile, deci e ok”, zice şi Unguru’ Bulan, stand-up comedian.

Dacă ţi-e dor să vezi un film pe un ecran de cinema sau să participi la un spectacol, tribunele de pe Cluj Arena sunte pregătite. Trebuie doar să porţi mască şi să păstrezi distanţa.

„Noi am pregătit o zonă din stadion de aproximativ 3000 de locuri astfel încât să putem asigura această distanţare necesară participanţilor. Primul eveniment va fi o vizionare de film.  Filmele de la Hollywood se pot vedea pe Cluj Arena”, spune Radu Raţiu, directorul stadionului Cluj Arena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici