Stagiune de vară, în premieră, la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu - VIDEO

Prima stagiune de vară a Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu se deschide, joi seară, cu spectacolul "Talismanul", pus în scenă de actorii secţiei germane, urmând ca până în luna august să fie prezentate unele dintre cele mai cerute spectacole ale teatrului sibian.

45 afișări
Imaginea articolului Stagiune de vară, în premieră, la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu - VIDEO

Imagine din spectacolul "Faust", în regia lui Silviu Purcărete (Foto: Scott Eastman)

Potrivit reprezentanţilor Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, stagiunea de vară este organizată, în premieră, de instituţie, datorită succesului înregistrat de spectacole.

"Aceasta se impune în urma numeroaselor turnee în ţară şi mai ales în străinătate, a premiilor câştigate la unele dintre cele mai importante festivaluri de teatru din lume şi a succesului imediat la publicul spectator, care au dus la crearea, în premieră, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, unei secţiuni de Patrimoniu, în care au fost incluse cele mai reprezentative producţii ale teatrului sibian", menţionează reprezentanţii teatrului sibian.

Potrivit sursei citate, de joi şi până în 31 august, vor fi prezentate spectacole precum "Faust", în regia lui Silviu Purcărete, "Un tramvai numit Popescu", în regia lui Gavriil Pinte, "Ghidul copilăriei retrocedate", în regia lui Gavriil Pinte, sau "Cum s-a lecuit suferinţa domnului Mockinpott", în regia lui Szabo K. István, la secţia germană.

Stagiunea de vară debutează, joi seară, cu spectacolul "Talismanul", pus în scenă de actorii secţiei germane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici