Steve Jobs a avut din nou dreptate: Google se transformă în Microsoft. Cinci proiecte marca Google, pe care Microsoft le-a experimentat fără succes

Primăvara trecută, când Larry Page se pregătea să preia conducerea Google, i-a cerut lui Steve Jobs câteva sfaturi. Jobs i-a spus să se concentreze pe mai puţine lucruri, dar pe care să le facă foarte bine. Pentru că, altfel, va ajunge să semene cu Microsoft, se va hazarda în multe proiecte, dar nu va avea niciun succes cu ele. Dar Google s-a transformat deja în Microsoft, în incercarea de a ţine piept Facebook sau Apple.

710 afișări
Imaginea articolului Steve Jobs a avut din nou dreptate: Google se transformă în Microsoft. Cinci proiecte marca Google, pe care Microsoft le-a experimentat fără succes

Steve Jobs a avut din nou dreptate: Google se transformă în Microsoft. Cinci proiecte marca Google, pe care Microsoft le-a experimentat fără succes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steve Jobs şi-a adus aminte ulterior conversaţia pe care a avut-o cu şeful de la Google şi i-a povestit-o biografului său, Walter Isaacson.

Jobs i-a spus lui Page: "Gândeşte-te ce vrea să fie Google când va fi mare. Care sunt cele cinci produse pe care vrei să te concentrezi? Lasă restul la o parte, pentru că te trag în jos. Te transforma în Microsoft."

Page l-a ascultat într-o oarecare măsura, lasând la o parte o mulţime de proiecte experimentale. Cu toate acestea, Jobs a avut dreptate: Google se transformă in Microsoft.

Află de ce se transformă Google în Microsoft pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici