Stirileprotv.ro, principala destinaţie a consumatorilor de ştiri online din România

Site-ul stirileprotv.ro a înregistrat, încă din momentul lansării, pe 15 septembrie 2008, o creştere constantă de la lună la lună, pentru ca mai apoi să se impună drept principala destinaţie a consumatorilor de ştiri online din România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

964 afișări
Imaginea articolului Stirileprotv.ro, principala destinaţie a consumatorilor de ştiri online din România

Stirileprotv.ro, principala destinaţie a consumatorilor de ştiri online din România

La doi ani de când IBU Pro Tv lua decizia strategică de a separa conţinutul de ştiri de cel axat pe entertainment de cea mai bună calitate, www.stirileprotv.ro îşi consolidează poziţia de lider al site-urilor de ştiri generaliste din România, devansându-şi principalii contracandidaţi atât ca număr de utilizatori unici zilnici, cât şi în ceea ce priveşte vizitele şi afişările.

Creşterea spectaculoasă de la o lună la alta s-a datorat atât accentului pus pe conţinutul video exclusiv, cât şi atenţiei deosebite acordate celor mai importante evenimente ale zilei. Astfel, utilizatorii au putut urmări live pe www.stirileprotv.ro singura cădere a unui guvern din România prin moţiune de cenzură, evenimentele tragice din Polonia, comemorarea lui Michael Jackson şi haosul de la Maternitatea Giuleşti. Pe 14 iulie 2010, site-ul www.stirileprotv.ro înregistra un record absolut de trafic: nu mai puţin de 234.252 unici şi 1.145.587 de afişări într-o singură zi.

Stirileprotv.ro şi Protv.ro adună împreună peste 200.000 de utilizatori unici zilnici, rezultat ce surclasează site-urile oricărei televiziuni din România şi arată încă o dată de ce IBU Pro Tv este unul dintre cei mai importanţi publisheri din internetul românesc, cu o medie zilnică de 600.000 de unici.

De asemenea, în acest an, IBU Pro Tv a mai lansat două site-uri, care dezvoltă subiectele marca www.stirileprotv.ro în două nişe distincte: www.crimetime.ro şi www.incont.ro.

Mai mult decât atât, IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A, va relansa în această toamnă două site-uri: www.procinema.ro şi www.protv.ro.

IBU Pro Tv operează site-uri de top din internetul românesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cinemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.wrestlingfan.ro, www.incont.ro şi www.crimetime.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici