Strigătul de disperare al unui star de cinema: vreau să mor, viaţa s-a terminat

Mărturisirea îi aparţine lui Alain Delon, emblematicul actor francez, care i-a spus-o unui medic, în timpul unei investigaţii a poliţiei la domiciliul său din Douchy, în iulie, după ce copiii lui au dat-o pe mâna autorităţilor pe femeia care îl îngrijeşte.

4879 afișări
Imaginea articolului Strigătul de disperare al unui star de cinema: vreau să mor, viaţa s-a terminat

Strigătorul de disperare al unui star de cinema: vreau să mor, viaţa s-a terminat

Obosit, cu o privire confuză, incapabil să exprime o propoziţie cu sens. Acestea sunt condiţiile în care Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, a fost găsit de un medic legist care l-a vizitat pe actor în iulie anul trecut în reşedinţa sa din Douchy, sudul Franţei.

Acest lucru a dezvăluit Le Parisien, care a avut acces la documentele anchetei deschise după ce vedeta franceză, împreună cu copiii săi - Anthony, Anouchka şi Alain-Fabien -, au denunţat-o pe Hiromi Rollin, asistenta şi partenera lui.

Femeia a fost acuzată că a exercitat de-a lungul anilor o influenţă din ce în ce mai presantă asupra bărbatului, ajungând până acolo încât să-l izoleze de cei dragi şi de prietenii cu scopul de a pune mâna pe moştenire. Cazul a fost închis la începutul lunii ianuarie, dar zvonurile recente aruncă o lumină îngrijorătoare asupra condiţiilor unuia dintre monştrii sacri ai cinematografiei franceze.

În raportul său, medicul descrie starea de sănătate şi starea psihică a vedetei, afirmând că „moralul lui era slab”. „Dialogul este dificil şi răspunsurile nu sunt foarte expresive, uneori clătinând din cap sau ridicând degetul mare de la mâna dreaptă pentru a confirma”.

Dispute între urmaşi

De asemenea, actorul ar fi declarat că „a vrut să moară şi că viaţa s-a terminat”. Mai mult sau mai puţin acelaşi lucru au remarcat doi jandarmi care l-au interogat pe Alain Delon cu câteva zile înaintea doctorului. În acel caz, actorul s-a declarat „fericit şi mândru” de plângerea împotriva lui Hiromi Rollin, recunoscând totodată că femeia de 66 de ani nu era o simplă „doamnă de serviciu”: „La început a fost asistenta mea, apoi ea a devenit mai intimă”.

Din declaraţii, a fost scoasă la iveală posibilitatea unei eventuale violenţe suferite de actor. În schimb, într-o scrisoare de zece pagini care datează din 2010, japoneza i s-a plâns unei prietene de trădările şi maltratările pe care le-a suferit de la Alain Delon.

Starea de sănătate a lui Alain Delon din ultimele săptămâni a ajuns în centrul unei acerbe dispute juridice între copiii săi. Fiul cel mare, Anthony, născut dintr-o relaţie cu Francine Canovas, şi-a denunţat sora vitregă, Anouchka, acuzând-o că i-ar fi ascuns faptul că tatăl său nu ar fi trecut nişte teste cognitive efectuate între 2019 şi 2022. Anouchka a fost denunţată câteva zile mai târziu şi de fratele ei, Alain-Fabien.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici