Studiourile Disney intenţionează să dea afară 250 de angajaţi

Studiourile Disney ar intenţiona să dea afară 250 de angajaţi, reprezentând 5% din personalul pe care îl au în lumea întreagă, mai ales de la sediul din California (SUA) al grupului, potrivit presei de specialitate americane.

120 afișări
Imaginea articolului Studiourile Disney intenţionează să dea afară 250 de angajaţi

Studiourile Disney intenţionează să dea afară 250 de angajaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul privind aceste concedieri va fi făcut săptămâna viitoare, au declarat mai multe surse pentru Variety, un cotidian specializat de la Hollywood.

Pentru moment, nicio sursă oficială nu a confirmat informaţia, însă surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat acelaşi lucru pentru publicaţia Los Angeles Times.

Concedierile, din motive care nu au fost precizate, vor afecta mai ales serviciile de postproducţie şi distribuţie de film ale grupului californian, potrivit Los Angeles Times.

În ultimii ani, preşedintele director general al Walt Disney, Robert Iger, a restructurat studiourile, reducând drastic producţia de filme după revoluţia DVD-urilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici