SUPER, Festival de Film: Adolescenţii cuceresc Universul. Veniţi să-i vedeţi,oameni de toate vârstele!

Între 19 şi 22 mai, Super, festivalul de filme făcute de adolescenţi, prezintă, la ediţia a 4-a, proiecţii de film la Cinema Elvira Popescu, o expoziţie de artă făcută de liceeni la Plant-up şi petreceri şi concerte la Green Hours.

699 afișări
Imaginea articolului SUPER, Festival de Film: Adolescenţii cuceresc Universul. Veniţi să-i vedeţi,oameni de toate vârstele!

SUPER, Festival de Film: Adolescenţii cuceresc Universul. Veniţi să-i vedeţi,oameni de toate vârstele!

Chiar dacă în festival vor fi prezentate lucrări făcute de adolescenţi, este aşteptat oricine, indiferent de vârstă!

Iată, organizatorii ne arată Programul de la Super, Festival de Filme făcute de adolescenţi:

"Joi, 19 mai, începem cu vernisajul expoziţiei de artă SUPERrealism, care apoi va fi deschisă pe parcursul weekendului, cu rezervare;

Vineri, 20 mai, continuăm cu deschiderea festivalului şi competiţia naţională, totul fiind urmat de petrecerea cu trupa de jazz experimental Javra;

Sâmbătă, vedem “Patru ani de ateliere ale Asociaţiei Vira: retrosectiva” şi primul calup de competiţie internaţională. Urmează a doua petrecere Super, cu o trupă surpriză şi cu tematică cosmică.

În final, duminică, vedem a doua competiţie internaţională şi proiecţia “Prietenii festivalului”, odată cu decernarea premiilor Super."

Programul complet şi descrierile filmelor pe pagina Super de Facebook: facebook.com/superadolescentii şi pe Site-ul SUPER: www.superfestival.ro.

50 de filme făcute de adolescenţi din întreaga lume (la ediţiile viitoare, din întreg universul), alese din cele peste 350 primite, 30 de artişti expuşi la expoziţia SUPERrealism şi două petreceri care vor ţine toată noaptea: aşa arată ediţia din 2016 a Super, festivalul de filme făcute de adolescenţi, parte din Open Lab Bucureşti 2021. Deja un eveniment consacrat în Bucureşti, Super are scopul de a încuraja liceenii să creeze, să discute şi să înveţe despre artă.

Începând cu o singură proiecţie în 2013, la iniţiativa unor regizori adolescenţi, Super a strâns sute de spectatori anul trecut la Bucureşti şi Cluj. Înainte de ediţia de anul acesta, s-au desfăşurat atelierele de film independent, de film de ficţiune şi de fotografie Super, precum şi Super Warm-up, unde am proiectat filme din întreaga lume.

Super este realizat cu sprijinul: Centrul naţional al cinematografiei şi Asociaţia Documentor; Partener Oficial Super: RedBull. Festivalul Super susţine Bucureşti 2021 – oraş candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Află mai multe pe www.bucuresti2021.ro!

Parteneri Super 2016: Institutul Francez din România, Pegas, Breakout Escape Rooms, Asociaţia Accept, Spaţiul Public European,, Institutul Goethe, GreenHours, ICR, Student Consulting, Vira Films, MUBI, Filmmic, Festivalul Dorna Art, Plant-up, Inspectoratul Şcolar Bucureşti, Canon, Bucureşti 2021.

Pagina de Facebook: facebook.com/superadolescentii

Site-ul SUPER: www.superfestival.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici