Superman părăseşte ziarul Daily Planet, după achiziţionarea acestuia de un grup media

Personajul Clark Kent, alias Superman, va părăsi Daily Planet, ziarul la care "a lucrat" încă de la primele episoade apărute în revistele de benzi desenate din serialul "Superman", publicate în Statele Unite ale Americii în anii 1940, a anunţat, luni, cotidianul USA Today,.

450 afișări
Imaginea articolului Superman părăseşte ziarul Daily Planet, după achiziţionarea acestuia de un grup media

Superman părăseşte ziarul Daily Planet, după achiziţionarea acestuia de un grup media

Această schimbare inedită - Clark Kent "lucrează" de 70 de ani ca jurnalist pentru cotidianul din oraşul imaginar Metropolis - apare după achiziţionarea ziarului Daily Planet de un conglomerat media fictiv, afirmă USA Today.

Noul episod din seria "Superman" va fi lansat miercuri, în Statele Unite, în versiune print şi digitală.

"De ce sunt singurul care pare să creadă că ştirile trebuie să vorbească despre informaţii?", se întreabă cunoscutul erou de benzi desenate într-o secvenţă din noul număr, postată pe site-ul newsrama.com.

"Aşa se întâmplă în realitate, atunci când un bărbat de 27 de ani rămâne într-un birou şi primeşte ordine de la un conglomerat de presă, ale cărui centre de interese nu au nimic în comun cu ale sale", a explicat Scott Lobdell, scenaristul seriei "Superman", pentru USA Today.

Editura Superman DC Comics, care face parte la rândul ei din imperiul media Time Warner, nu a confirmat aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici