"Supravieţuitorul" lui Sergiu Nicolaescu rezistă şi la 40 de grade

Sergiu Nicolaescu turnează noul film cu Comisarul Moldovan indiferent de temperaturile de pe platoul de filmare, mobilizând pentru "Supravieţuitorul" o echipă din care fac parte actori ca Vladimir Găitan şi George Mihăiţă, dar şi vedete precum Ileana Lazariuc, Simona Pătruleasa şi Cristina Rus.

1 afișare
Imaginea articolului "Supravieţuitorul" lui Sergiu Nicolaescu rezistă şi la 40 de grade

"Supravieţuitorul" lui Sergiu Nicolaescu rezistă şi la 40 de grade

După o săptămână la Praga şi circa o lună de filmări la Studiourile MediaPro din Buftea, Palatul Snagov şi locaţii din Bucureşti precum Casa Oamenilor de Ştiinţă, "Supravieţuitorul" s-a oprit, săptămâna aceasta, la Teatrul Odeon.

Implicat în noul film într-o tripă ipostază, de regizor, co-scenarist şi actor, Sergiu Nicolaescu îl întruchipează pe Moldovan la vârsta de 70 de ani. Rolul comisarului la tinereţe a încăput pe mâinile actorului şi manechinului ceh Petr Falc. Asta pentru că scenariul "Supravieţuitorului" jonglează cu două planuri temporale: anul 1978 şi perioada anilor ’40. Astfel, Comisarul Moldovan se trezeşte prins într-un joc al amintirilor, în care foştii prieteni şi mai ales foştii duşmani îşi fac apariţia. Reîntâlnirea cu aceste personaje înseamnă pentru erou rememorarea unor episoade din viaţă.

Cu o acţiune plasată în anii ’40 şi ’70, "Supravieţuitorul" – realizat după 26 de ani de la "Duelul", ultimul dintre cele cinci lungmetraje care compun seria "Comisarul" – a însemnat o fază de producţie destul de dificilă, de la costume la cele 18 maşini de epocă folosite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici