Taylor Swift l-a depăşit pe Elton John. Turneul său este primul care încasează un miliard de dolari

Cântăreaţă. după ce a fost numită Persoana Anului de către Time, a obţinut un record cu al său „Eras Tour”.

232 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift l-a depăşit pe Elton John. Turneul său este primul care încasează un miliard de dolari

Taylor Swift l-a depăşit pe Elton John. Turneul său este primul care încasează un miliard de dolari

Superstarul pop Taylor Swift stabileşte recorduri la foc automat. Al său „Eras Tour” este primul care încasează un miliard de dolari (numai în 2023), depăşind recordul deţinut de Elton John cu „Farewell Yellow Brick Road” (peste 939 de milioane de dolari). Presa americană a scris acest lucru, citând datele Pollstar despre concertele celor doi.

Între timp, revista Time a desemnat-o pe cântăreaţa şi actriţa americană Taylor Swift persoana anului 2023. „A alege o persoană care reprezintă cele opt miliarde de oameni de pe planetă nu este o sarcină uşoară. Am făcut o alegere care reprezintă bucurie. Cineva cine aduce lumina în lume”, a declarat Sam Jacobs, redactorul-şef al revistei, pentru NBC, miercuri dimineaţă.

Swift a învins alţi opt finalişti, inclusiv Regele Charles al III-lea şi Barbie. „Succesele lui Swift ca artist – din punct de vedere cultural, critic şi comercial – sunt atât de numeroase încât relatarea lor pare aproape deplasată”, a scris revista.

„Ca vedetă pop, este în compania lui Elvis Presley, Michael Jackson şi Madonna; în calitate de compozitoare-compozitoare, a fost comparată cu Bob Dylan, Paul McCartney şi Joni Mitchell. Ca femeie de afaceri, ea şi-a construit un imperiu de valoare, după unele estimări, peste 1 miliard de dolari”, a continuat Sam Lansky, în realizarea unui portret artistului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici