Teatrul de Operă şi Balet din Kiev prezintă "Frumoasa din pădurea adormită" la Bucureşti

Teatrul Municipal Academic de Operă şi Balet din Kiev va prezenta spectacolul "Frumoasa din pădurea adormită", pe 26 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii, agenţia Vreau Bilet.

445 afișări
Imaginea articolului Teatrul de Operă şi Balet din Kiev prezintă "Frumoasa din pădurea adormită" la Bucureşti

Teatrul de Operă şi Balet din Kiev prezintă "Frumoasa din pădurea adormită" la Bucureşti (Imagine: Vakarcs Lorand/Mediafax Foto)

Spectacolul de balet "Frumoasa din pădurea adormită", al doilea balet al compozitorului Piotr Ilici Ceaikovski, scris în 1889, după povestea lui Charles Perault, cuprinde trei acte cu prolog, pe libret de I. Vsevolojski şi Marius Petipa, în coregrafia acestuia din urmă. Pemiera acestui balet a avut loc pe 3 ianuarie 1890, la Teatrul Mariinski din Sankt-Petersburg.

Biletele pentru reprezentaţia Teatrului de Operă şi Balet din Kiev la Sala Palatului au fost puse deja în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center,Carrefour Feeria -Băneasa Shopping City, Pasajul Universităţii - agenţia Trident Touring, la Sala Palatului şi online, pe www.vreaubilet.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 35 şi 120 de lei, în funcţie de categorie.

Agenţia Vreau Bilet prezintă, miercuri seară, tot la Sala Palatului, baletul "Lacul lebedelor" pe gheaţă, în montarea St. Petersburg State Ballet on Ice. În această producţie a celebrului balet al lui Ceaikovski vor evolua, sub coregrafia artistului emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, peste 60 de artişti, printre care prim-solişti de notorietate mondială, precum Olga Ivanova, Andrey Stroganov, Ekaterina Galyas, Elena Zimina şi Kirill Silantyev.

Pentru prima dată în istoria Sălii Palatului, scena va fi transformată într-un ring spectaculos, realizat din mii de kilograme de gheaţă, un spatiu amenajat special pentru balerinii patinatori ruşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici