Teatrul în mişcare "Pulse", în premieră la Fabrica

Spectacolul "Pulse", la care chilianul Javier Opazo semnează regia, dar şi coregrafia, va avea premiera în România în 27 septembrie, la clubul Fabrica, informează organizatorii.

63 afișări
Imaginea articolului Teatrul în mişcare "Pulse", în premieră la Fabrica

Chilianul Javier Opazo

Javier Opazo, un chilian care locuieşte acum la Berlin, vine la Bucureşti cu un spectacol bazat pe impuls.

"Pulse" vorbeşte despre legile vechi care au ghidat rasa noastră prin timp, despre diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Este un spectacol care arată povestea unui grup de oameni care au supravieţuit unei catastrofe şi care încep căutarea unui nou început.

Concentrându-se, de-a lungul anilor, pe studiul mişcărilor de scenă din teatru, creaţiile chilianului pot fi caracterizate prin dinamism şi energice.

De asemenea, spectacolul nu va ieşi din tiparele lui Opaza şi va urmări printre altele, conceptul academic al violenţei, cât şi prezenţa acesteia în natura umană.

Aflat între teatru şi dans contemporan, spectacolul de teatru în mişcare "Pulse" va avea două reprezentaţii la Bucureşti, în 27 şi 28 spetembrie, la Clubul Fabrica, preţul unui bilet fiind de 15 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici