Teatrul "Maria Filotti", la Festivalul de Teatru Skampa

Teatrul "Maria Filotti" din Brăila va participa, în perioada 24 - 31 octombrie, la Festivalul Internaţional de Teatru Skampa de la Tirana (Albania), cu spectacolul "Drept ca o linie" de Luis Alfaro, în regia lui Radu Apostol, informează Institutul Cultural Român (ICR).

1 afișare
Imaginea articolului Teatrul "Maria Filotti", la Festivalul de Teatru Skampa

Teatrul "Maria Filotti", la Festivalul de Teatru Skampa

Reprezentaţia va avea loc în cadrul secţiunii "Arhitectura senzaţiilor" a celei de-a noua ediţii a Festivalului.

Din distribuţia spectacolului fac parte Liliana Ghiţă, Marius Manole şi Mihaela Trofimov.

Prezenţa Teatrului "Maria Filotti" la Festivalul Skampa este finanţată de ICR prin Programul Cantemir, u 38.196 lei.

Tot cu fonduri de la ICR, pe 17, 19 şi 20 octombrie au loc la "Werkstatt de Kulturen" din Berlin trei reprezentaţii cu spectacolul "Bukarester Tango", cu participarea artiştilor Oana Chiţu, Dejan Jovanovic, Alexey Wagner, Alexander Franz, Valeriu Caşcaval, Sergiu Băluţel şi Anton Slavici.

Patru muzicieni români împreună cu patru muzicieni rezidenţi la Berlin interpretează cântece din Bucureştiul anilor ’30. Piese devenite cunoscute în interpretarea Mariei Tănase, a lui Cristian Vasile, Titi Botez sau Jean Moscopol sunt compilate în cadrul unui spectacol live. Proiectul a fost finanţat de ICR cu 30.690 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici