Tenorul Marcel Angelescu a murit la vârsta de 83 de ani

Tenorul Marcel Angelescu a murit, la vârsta de 83 de ani, înmormântarea urmând să aibă loc duminică, începând cu ora 13.00, la cimitirul Bellu din Capitală, se arată într-un comunicat al Operei Naţionale Bucureşti, remis MEDIAFAX.

259 afișări

"Conducerea şi colectivul Operei Naţionale Bucureşti doresc să îşi exprime adânca durere la pierderea celui care a fost tenorul Marcel Angelescu", se spune în comunicat.

Născut în anul 1928, Marcel Angelescu a slujit arta lirică în perioada sa de maximă înflorire, când la Opera Română, în prezent Opera Naţională Bucureşti, evoluau mari artişti, printre care Nicolae Herlea, Elena Cernei, Maria Sindrilaru, Iulia Buciuceanu, Dan Zancu, Corneliu Fanateanu.

"Alături de aceştia, dar şi de alte nume mari, Marcel Angelescu a încântat publicul cu talentul său deosebit, de aceea, cei care l-au iubit, colegi şi spectatori, nu-l vor uita niciodată", se mai spune în comunicat.

Înmormântarea va avea loc duminică, 5 iunie, de la ora 13.00, la Cimitirul Bellu Ortodox din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici