The History Channel HD, disponibil în România

Postul The History Channel HD va fi disponibil pe piaţa de televiziune din România, începând cu luna octombrie, a declarat pentru MEDIAFAX Andreea Dobrică, PR Manager Zonemedia Networks, compania care distribuie televiziunea în România.

922 afișări
Imaginea articolului The History Channel HD, disponibil în România

The History Channel HD, disponibil în România

Compania Zonemedia Network SRL Bucureşti a notificat deja Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la intrarea pe piaţa românească a The History Channel HD.

Notificarea a fost analizată în şedinţa de marţi a CNA.

Postul deţine Certificatul de licenţă Ofcom, autoritatea de reglementare a pieţei de telecomunicaţii din Marea Britanie. Totodată, Zonemedia Network SRL este desemnată de The History Channel din Marea Britanie să distribuie canalul din România.

"Vor difuza canalul care este în analogic şi în digital", a spus Răzvan Frânculescu, director al Direcţiei Licenţe Control a CNA.

"Este o veste bună", a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

Potrivit Andreei Dobrică, The History Channel HD va fi disponibil pe piaţă începând cu luna octombrie. Tot atunci va fi lansată şi varianta analogică a televiziunii, The History Channel.

"În prezent suntem în discuţii cu operatorii de cablu şi DTH pentru distribuţia celor două canale", a spus Dobrică.

Grila de programe a The History Channel cuprinde emisiuni cu un conţinut variat - război, tehnologie, istorie antică şi contemporană, istorie militară şi a conflictelor, fenomene inexplicabile, evenimente speciale din lumea întreagă -, lungmetraje cu bugete echivalente celor ale unor filme şi seriale de lungă durată, în care se folosesc construcţii realizate cu ajutorul graficii computerizate.

Zonemedia Networks, care a preluat denumirea de Chello Zone, face parte din Chellomedia, o companie internaţională de media, şi divizia europeană a Liberty Global, Inc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici