Time Warner renunţă la divizia de reviste

Compania Time Warner va renunţa la divizia de reviste Time, care include publicaţii precum Time, Fortune, People şi Sports Illustrated, potrivit lui Gordon Crawford, Managing Director al principalului acţionar al companiei, Capital Group, informează Ziarul Financiar.

19 afișări
Imaginea articolului Time Warner renunţă la divizia de reviste

Time Warner renunţă la divizia de reviste (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îşi vor vinde divizia de print, vor scăpa de AOL şi vor deveni doar Warner Brothers, HBO şi Turner Networks", a declarat Crawford.

Crawford, a cărui companie deţine peste 8% din Time Warner, a făcut aceste comentarii în timpul unei discuţii avute la Annenberg School for Communication din University of Southern California.

Potrivit ZF.ro, Gordon Crawford spune că Time Warner va vinde unitatea ce produce revista Time şi ar putea cumpăra în schimb alte afaceri din domeniul de bază al companiei, entertainment-ul.

Time Warner a renunţat la divizia de cablu şi va renunţa şi la cea de print, urmând să devină Warner Brothers, HBO şi Turner Networks, potrivit lui Crawford.

Compania media a raportat pentru al doilea trimestru o scădere cu 2% a profitului operaţional, la 1,18 miliarde dolari. Profitul operaţional de pe segmentul de publishing a coborât cu 53%, la 102 milioane dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici