Transformarea incredibilă a lui John Goodman. Actorul din „Familia Flintstones” a slăbit peste 90 de kg

Secretele actorului? O dietă strictă şi antrenamente peste antrenamente. Şedinţele de pregătite sunt conduse de antrenor personal celebru, care îl urmăreşte pas cu pas.

2048 afișări
Imaginea articolului Transformarea incredibilă a lui John Goodman. Actorul din „Familia Flintstones” a slăbit peste 90 de kg

Transformarea incredibilă a lui John Goodman. Actorul din „Familia Flintstones” a slăbit peste 90 de kg

A apărut în „The Big Lebowski”, în „Blues Brothers - mitul continuă”, în „Dincolo de viaţă” şi în „Flinsstones”, pentru a numi doar câteva pelicule. Astăzi, însă, acel Fred Flintstones mare şi gras pe care probabil te-ai chinui să-l recunoşti, John Goodman, vedeta filmelor menţionate şi a zeci şi zeci de alte filme şi seriale TV, a devenit o altă persoană.

Asta datorită unei diete stricte şi a antrenamentelor pregătite de un antrenor personal care îl urmăreşte pas cu pas. Rezultatul? A slăbit mai mult de 90 kg. Goodman, în trecut, ajunsese să cântărească până la 180 kg, dar lunea trecută, în Los Angeles, a apărut în faţa fanilor complet schimbat, pentru prima dată.

Vorbind despre greutate, Goodman spunea în 2017: „Pe vremuri, îmi făceamrost de două-trei luni de pauză, pentru a slăbi între 20 şi 30 de kg. Apoi, mă gândeam la orice tip de mâncare şi mă întorceam la vechile obiceiuri. De data asta, am vrut să o fac mai calm. Mi-am spus „Mişcă-te, fă exerciţii”. Ajung la o vârstă la care nu-mi mai permit să stau pe loc”.

Paşii făcuţi de John Goodman

În 2018, decizia de a renunţa la alcool a jucat un rol important. „Nu am nevoie, m-am gândit. Am pus totul în gură. A fost nevoie de multă energie creativă, am vrut să încep să trăiesc o viaţă mai bună”, au fost argumentele sale.

Alt secret? Mackie Shilstone, unul dintre cei mai experimentaţi nutriţionişti şi antrenori personali din SUA, cu peste 3.000 de sportivi urmăriţi personal (inclusiv jucătoarea de tenis Serena Williams şi quarterback-ul dublu campion al Superbowl, Peyton Manning) şi cu 43 de ani de experienţă pe teren.

În biografia sa de pe Instagram, Shilstone se defineşte ca o „figură recunoscută la nivel internaţional pentru sportivi, dându-i puterea să-şi extindă cariera şi să prospere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici