Trupa Box Office le cântă celor care au petrecut Revelion departe de cei dragi

  • Din cauza pandemiei, Trupa Box Office a avut doar 6 concerte în anul 2020
  • De Revelion, membrii formaţiei au stat acasă şi şi-au amintit cum e să fii pe scenă
  • Artiştii speră ca în luna mai vor reveni în faţa publicului
85 afișări

Revelionul a trecut şi parcă n-ai rămas cu nicio amintire. Ţi-au lipsit spectacolele, petrecerile din alţi ani sau destinaţiile însorite. Dar te-ai gândit ce simt artiştii? Publicul care îi aplauda în alţi ani, de Revelion, a dispărut.

Pentru Ema, e trist. A stat acasă, cu familia, dar i-a lipsit agitaţia şi publicul, mai ales că tot anul a fost aşa...Noroc cu repetiţiile. Gândul o poartă înapoi în trecut, înainte de pandemie.

„Am cântat şi pe scenă şi faţa Operei, şi la mai mute restaurante, am fugit dintr-un loc în celălalt şi nouă ne place aglomeraţia asta de evenimente”, povesteşte Ema Miklos, solistă Box Office.

Şi colegul ei, Darius Sbera, e nostalgic. Îşi ia energia din amintiri: „Cel mai dor mi-e de senzaţia aia când eşti pe scenă, de oamenii ăia care vin să te vadă şi-s bucuroşi, dansează şi simt momentul.”

Şi mai e şi obişnuinţa. Ţi-o spune Iustin, care nu mai ştie de când nu şi-a mai petrecut Revelionul acasă. Anul ăsta, parcă nu a ştiut ce să facă acasă.

„De 20 de ani, de când fac această meserie, nu mi-am petrecut niciodată Revelionul cu familia. Mereu am fost la pupitrul de sunet şi am lucrat”, spune Iustin Nador.

Cu toţii îţi spun speranţele în vaccin. Uite când speră Gore să se întoarcă pe scenă.

„Să zic, după Paşte, imediat? Primul weekend după Paşte, sperăm să avem evenimente. Poate chiar mai repede”, ar vrea Grigore Teodorescu, toboşar Box Office.

Până atunci, cântă fără public şi încearcă să le aducă zâmbetul pe buze celor singuri care, la fel că şi ei, şi-au petrecut Revelionul în pijama, în faţa televizorului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici