Ultimul film din seria James Bond, „No Time to Die”, întârzie să apară pe marile ecrane

  • „No Time to Die” a fost amânat din nou, anunţă CNN.
  • Ultimul film din seria James Bond e unul din cele mai aşteptate producţii ale anului 2021.
489 afișări
Imaginea articolului Ultimul film din seria James Bond, „No Time to Die”, întârzie să apară pe marile ecrane

Filmul, cu Daniel Craig în rolul agentului secret, urma să fie lansat pe 2 aprilie, dar MGM a anunţat că l-a amânat pentru 8 octombrie.

Aceasta este a treia oară când filmul a este amânat, de când a început pandemia de coronavirus. Iniţial filmul trebuia să intre în cinematografe pe 10 aprilie 2020.

Situaţia „No Time to Die” este un simbol al impactului pandemiei asupra Hollywoodului. Cel de-al 25-lea film din seria Bond a fost primul film important amânat din cauza pandemiei, dar nu şi ultimul.

Pandemia a dus la închiderea sălilor de cinema luni de zile, iar blockbustere precum „Black Widow”, „F9” şi „Top Gun: Maverick” au suferit întârzieri.

Alte filme, precum „Wonder Woman 1984” au avut o lansare hibridă, în cinematografe şi pe HBO Max în aceeaşi zi. Unele filme precum „Soul” de la Pixar şi „Mulan” de la Disney au optat să debuteze direct pe streaming.

Warner Bros. a ajuns chiar să afirme că va lansa toate filmele sale din 2021 în cinematografe şi pe HBO Max în aceeaşi zi.

Sony a mai anunţat că „Ghostbusters: Afterlife”, continuarea popularei francize Ghostbusters, se va muta în perioada 6 iunie - 11 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici