"Ultimul pact", de Oana Maria Cajal - cea mai bună piesă de teatru a anului 2011

Textul "Ultimul pact", de Oana Maria Cajal, a fost votat cea mai bună piesă românească a anului 2011 de juriul Uniunii Teatrale din România (UNITER), informează un comunicat.

421 afișări
Imaginea articolului "Ultimul pact", de Oana Maria Cajal - cea mai bună piesă de teatru a anului 2011

"Ultimul pact", de Oana Maria Cajal - cea mai bună piesă românească a anului 2011 (Imagione: Mircea Roşca / Arhiva Mediafax Foto

Juriul Concursului de dramaturgie "Cea mai bună piesă românească a anului 2011" a fost compus din Marina Constantinescu, Marian Popescu (critici de teatru) şi Claudiu Goga (regizor).

Juriul a decis să reţină în selecţia finală următoarele piese: "Iarna cărţilor noastre", de Ana Boariu, "O, lume nouă", de Liviu Lucaci, "Soţii, prietene, amante", de Cornel Mihai Ungureanu, "Ultimul pact", de Oana Maria Cajal, "Aleea soarelui", de Gabriel Pintilei, şi "Mr. Nobody", de Eva Crişan.

Dintre acestea, juriul a hotărât să desemneze câştigătoare piesa "Ultimul pact", de Oana Maria Cajal.

Programul UNITER "Cea mai bună piesă românească a anului" se desfăşoară sub egida şi cu sprijinul Casei Regale a României.

Premiul va fi oferit la gala UNITER, din 23 aprilie, iar Editura Unitext a Uniunii Teatrale va publica un volum cu piesa câştigătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici