Un artist celebru a murit la 40 de ani. Autorităţile americane spun că s-a sinucis

Stephen „tWitch" Boss (40 de ani), cunoscutul DJ al emisiunii „Ellen DeGeneres Show" şi dansator care a devenit celebru în cadrul emisiunii „So You Think You Can Dance", a murit, a confirmat soţia sa, într-o declaraţie pentru CNN.

834 afișări
Imaginea articolului Un artist celebru a murit la 40 de ani. Autorităţile americane spun că s-a sinucis

Un artist celebru a murit la 40 de ani. Autorităţile americane spun că s-a sinucis

Stephen Boss avea trei copii.

„Cu cea mai mare durere în suflet trebuie să vă spun că soţul meu Stephen ne-a părăsit. Stephen a luminat fiecare cameră în care a intrat. El preţuia familia, prietenii şi comunitatea mai presus de orice, iar a conduce cu dragoste şi lumină era totul pentru el. A fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soţ şi tată şi o inspiraţie pentru fanii săi. Să spunem că a lăsat o moştenire ar fi puţin spus, iar impactul său pozitiv va continua să fie resimţit. Sunt sigură că nu va trece o zi în care să nu-i cinstim memoria. Cerem intimitate în această perioadă dificilă pentru mine şi mai ales pentru cei trei copii ai noştri", a declarat Allison Holker Boss.

Boss a murit prin sinucidere, potrivit medicului legist din LA County. Biroul medicului legist al comitatului LA şi-a încheiat examinarea şi a publicat miercuri raportul privind moartea sa. Boss a fost declarat mort în jurul orei 11:25, marţi dimineaţă, în suburbia Encino din Los Angeles, potrivit medicului legist din comitatul LA.

Cuplul şi-a sărbătorit cea de-a noua aniversare a căsătoriei cu doar câteva zile în urmă. Ei s-au cunoscut în cadrul unui cunoscut concurs de dans.

În 2003, Boss a fost semifinalist în cadrul emisiunii „The Wade Robson Project" de la MTV şi a terminat pe locul doi la concursul de televiziune pentru talente, „Star Search".

Faptul că a devenit finalist la „So You Think You Can Dance" în 2008 a marcat începutul ascensiunii sale şi, mai târziu, a revenit pentru a fi jurat în cadrul competiţiei de dans.

Ellen DeGeneres l-a adus ca DJ al popularului său talk-show de zi în 2014, post pe care l-a ocupat până când emisiunea a ieşit din emisie anul acesta. Boss a fost, de asemenea, producător executiv al emisiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dj,
sinucidere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici