Un student al Universităţii Media a obţinut premiul I la FFeST

Vlad Feier, un student al Universităţii Media, a câştigat premiul întâi al secţiunii Ficţiune din cadrul Festivalului de Film Studenţesc, care a avut loc la Cluj, în perioada 24 - 30 noiembrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

113 afișări

Vlad Feier a primit distincţia FFeST, pentru filmul "Premoniţia". Marele premiu al celei de-a doua ediţii a festivalului de la Cluj a revenit peliculei "Kakkuk" ("Cucul"), regizată de Felmeri Cecilia.

Premiul al doilea la secţiunea Ficţiune a revenit peliculei "Flirth", de Both Rita, în timp ce premiul al treilea a fost acordat filmului "Interior scară de bloc", de Ciprian Alexandrescu.

La secţiunea Film experimental, premiul întâi a revenit peliculei "Fly", de Andrei Dăscălescu şi Victor Dragoş, în timp ce premiul al doilea a revenit producţiei "Sleepwalking", de Miruna Toma, iar cel de-al treilea, producţiei "Help Me", de Alexandru Badelita.

"Domesticit", de Cristina Chirilă, a câştigat premiul întâi la secţiunea dedicată Filmului scurt, în timp ce premiul al doilea şi premiul al treilea au revenit producţiilor "Mushrooms", de Ana Miu şi Adrian Bugnar, respectiv "Bee", de Cristian Grecu.

Primul premiu la secţiunea Documentar/Antropologic a fost acordat ex-aequo filmelor "We are the Champions", de Visky Abel, şi "Latitudine, longitudine", de Codin Sebastian Pop. Premiul al doilea a revenit filmului "Karcsi or in Search of Cinema", de Andrada Popan Dorca.

"Crack", de Ordog Gyarfas Agota, a primit premiul întâi la secţiunea Animaţie. Premiul al doilea şi al treilea din cadrul aceleiaşi secţiuni au revenit filmelor "Propellerhat", de Cristian Cicotişan, respectiv "Genesis", de Janos Levente.

În cadrul festivalului, organizat de Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai" şi Universitatea "Sapientia", a inclus şi workshop-uri pentru tinerii cineaşti.

Din juriu au făcut parte, printre alţii, Elisabeta Bostan, Doru Pop şi Laurenţiu Damian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici