Vasile Muraru: Viaţa lui Nae Lăzărescu a fost teatrul. Lumea l-a iubit

Directorul artistic al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Vasile Muraru, a declarat, pentru MEDIAFAX, că pentru actorul Nae Lăzărescu, care s-a stins din viaţă joi dimineaţă, teatrul a reprezentat viaţa sa, afirmând că partenerul său de scenă avea un suflet minunat.

2051 afișări
Imaginea articolului Vasile Muraru: Viaţa lui Nae Lăzărescu a fost teatrul. Lumea l-a iubit

Directorul artistic al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Vasile Muraru (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Ce simt acum nici nu mai pot să exprim, consideraţia celor care sună, care trimit mesaje, asta înseamnă că lumea l-a iubit", a declarat Vasile Muraru pentru MEDIAFAX.

Acesta a afirmat că, deşi Nae Lăzărescu era bolnav, actorul nu a arătat acest lucru, fiind o persoană foarte discretă. "Era într-o stare mai gravă, dar când mă vedea, zâmbea, se ridica, avea tonus şi de fiecare dată mă întreba când are următorul spectacol", a mai spus acesta. "Viaţa lui a fost teatrul, în special Teatrul de Revistă «CConstantin Tănase", a afirmat Vasile Muraru.

De asemenea, acesta a subliniat că se desparte cu părere de rău "ca muritor" de Nae Lăzărescu. "Să-i înalţe sufletul. Avea un suflet minunat", a mai spus Vasile Muraru.

Actorul Nae Lăzărescu, care a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani, a declarat pentru MEDIAFAX directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Alexandru Arşinel.

Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu va fi depus vineri, la prânz, în sala Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase, a mai precizat Alexandru Arşinel.

Potrivit directorului Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", actorul Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, în locuinţa sa, după ce miercuri seară a fost împărtăşit şi spovedit.

Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale.

Nae Lăzărescu spunea în iulie că s-ar putea să fie nevoit să ia o pauză de la actorie, din cauza unor probleme de sănătate.

Actorul arăta, într-un interviu, că a făcut stand-up comedy de când s-a născut şi că a vrut neapărat să lucreze la Teatrul "Constantin Tănase".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici