Vaticanul poate fi vizitat pe un nou website

Vaticanul, care găzduieşte cetatea Sfântului Scaun cu muzeele, grădinile şi magazinele sale, poate fi vizitat pe internet pe un site creat de guvernul statului şi de Telecom Italia, informează zenit.org.

6 afișări
Imaginea articolului Vaticanul poate fi vizitat pe un nou website

Vaticanul poate fi vizitat pe un nou website

Site-ul se găseşte la adresa de internet www.vaticanstate.va şi vine în completarea site-ului oficial al Vaticanului, care se găseşte la adresa www.vatican.va, informează un comunicat emis de cei doi iniţiatori ai proiectului.

Decizia creării acestui site a fost luată după ce s-a remarcat o creştere continuă a numărului de pelerini şi turişti care vin la Vatican şi o cerere continuă de informaţii care ajung zilnic la biroul statului prin canalele tradiţionale.

Structurat pe cinci secţiuni (stat şi guvernământ, servicii, alte instituţii, monumente, magazine), site-ul este realizat în cinci limbi străine: italiană, franceză, engleză, spaniolă şi germană. Ulterior va fi realizată şi o versiune în limba portugheză. Informaţiile sunt în format text şi video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici