Venirea lui Placido Domingo în România, amânată de boală. Concertele de la Cluj şi din Bucureşti, reprogramate

Organizatorii anunţă reprogramarea concertelor din România ale tenorului spaniol Placido Domingo, iniţial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj şi 26 februarie 2024 la Bucureşti, pentru datele de 4 noiembrie Bucureşti şi 7 noiembrie Cluj-Napoca.

209 afișări
Imaginea articolului Venirea lui Placido Domingo în România, amânată de boală. Concertele de la Cluj şi din Bucureşti, reprogramate

Organizatorii au explicat cărui fapt se datorează schimbarea de program: „Din păcate, din cauza unei bronşite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să îşi onoreze angajamentele pentru aceste date. Înţelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza şi ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat!

Dorim să oferim un concert memorabil la cele mai inalte standarde, dar  având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an şi lipsa de disponibilitatea celor două săli, după numeroase discuţii şi încercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate:

Bucureşti, Sala Palatului - pe 4 noiembrie 2024
Cluj, BT Arena - pe 7 noiembrie 2024.

Pentru cei care deţin bilete pentru datele iniţiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, deţinătorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate, accesând iabilet.ro/retur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici