Western-ul "3:10 to Yuma", primul loc în box office-ul american

Remake-ul western-ului "3:10 to Yuma", cu Russell Crowe în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a obţinut încasări de 14,1 milioane de dolari de vineri până duminică, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Western-ul "3:10 to Yuma", primul loc în box office-ul american

Regizorul James Mangold

"3:10 to Yuma", în regia lui James Mangold, prezintă povestea unui criminal periculos, interpretat de Russel Crowe, care este capturat şi trebuie escortat în secret de un veteran al Războiului Civil, cu trenul, până la Yuma. Filmul, în care mai joacă Peter Fonda, este un remake al western-ului cu acelaşi titlu realizat în 1957 de Delmer Daves.

Filmul de groază "Halloween", care prezintă copilăria plină de traume a unui ucigaş în serie, s-a situat pe locul al doilea în box office-ul nord-american de la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a obţinut încasări de 10 milioane de dolari.

Comedia "Super-răi", povestea a doi prieteni obsedaţi de fete, s-a situat pe locul al treilea, cu încasări de 8 milioane de dolari. De la lansarea sa în cinematografele din America de Nord, în urmă cu patru săptămâni, comedia destinată adolescenţilor a obţinut încasări de 103 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici