www.sport.ro, site-ul cu cei mai mulţi vizitatori în luna februarie

Site-ul www.sport.ro a devenit, în luna februarie, cel mai vizitat site de sport din România, depăşind paginile de internet ale ziarelor ProSport (www.prosport.ro) şi Gazeta Sporturilor (www.gsp.ro), informează un comunicat remis MEDIAFAX.

232 afișări
Imaginea articolului www.sport.ro, site-ul cu cei mai mulţi vizitatori în luna februarie

www.sport.ro, site-ul cu cei mai mulţi vizitatori în luna februarie

Site-ul www.sport.ro, lansat pe 10 aprilie 2007, a înregistrat, în februarie 2008, 760.477 de vizitatori, depăşind astfel site-urile www.prosport.ro - 636.073 de vizitatori, şi www.gsp.ro - 656.037 vizitatori.

Astfel, în luna ianuarie a acestui an, www.sport.ro a înregistrat cea mai mare creştere, apropiindu-se la doar câteva zeci de mii de vizitatori de site-ul ProSport, pentru ca în luna februarie să devanseze şi site-ul Gazetei Sporturilor.

Conform ultimelor date furnizate de Studiul de Audienţă pe Internet (SATI), www.sport.ro se află pe locul 1 în topul celor mai vizitate site-uri de sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici