www.stirileprotv.ro, recorduri în săptămâna 16-22 februarie

Site-ul www.stirileprotv.ro a înregistrat, în săptămâna 16 - 22 februarie, cea mai mare medie zilnică de la lansare, cu 77.235 de vizitatori unici şi 369.591 de afişări, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

629 afișări
Imaginea articolului www.stirileprotv.ro, recorduri în săptămâna 16-22 februarie

www.stirileprotv.ro, recorduri în săptămâna 16-22 februarie

Astfel, www.stirileprotv.ro a înregistrat, în săptămâna 16 - 22 februarie, 381.250 de vizitatori unici neduplicaţi, cel mai bun rezultat săptămânal din istoria sa.

Ziua cu trafic record a fost 20 februarie, când site-ul stirileprotv.ro a fost accesat de 92.127 de vizitatori unici.

În topul celor mai vizualizate şi mai comentate ştiri din această săptămână au fost cele referitoare la ultimele modificări aduse taxei auto, peste 50.000 de utilizatori calculând, cu ajutorul calculatorului de pe site, valoarea acesteia în funcţie de maşina deţinută.

Videochat-ul www.stirileprotv.ro, primul produs marca Ştirile Pro TV destinat exclusiv internauţilor, i-a avut ca invitaţi, în săptămâna 16 - 22 februarie, pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, pe ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, pe fostul premier Călin Popescu Tariceanu, precum şi pe preşedintele CNAS, Irinel Popescu, şi pe ministrul Mediului Nicolae Nemirschi. Pe 24 februarie, la videochat va participa ministrul de Externe, Cristian Diaconescu.

Site-ul www.stirileprotv.ro continuă trendul ascendent după ce, în luna ianuarie, a înregistrat un trafic record de 855.946 de vizitatori unici şi 8.514.628 de afişări, potrivit datelor SATI. Astfel, www.stirileprotv.ro şi-a dublat traficul înregistrat în prima lună de la lansare, octombrie 2008, când a fost accesat de 411.740 de vizitatori unici. Cu o creştere constantă de 22% a vizitatorilor unici lunari, www.stirileprotv.ro a surclasat, în numai patru luni de la lansare, site-uri precum antena3.ro (654.074 de vizitatori unici), cotidianul.ro (739.532 de vizitatori unici) şi adevarul.ro (828.349 vizitatori unici).

Site-ul www.stirileprotv.ro face parte din grupul de 10 site-uri al diviziei de internet a Pro TV SA, care au stabilit un nou record de trafic în săptămâna 16 - 22 februarie, când au depăşit, pentru prima dată, o medie zilnică de 400.000 de vizitatori unici pe zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici