You Tube a ajuns la peste un miliard de fluxuri video pe zi

You Tube a ajuns la peste un miliard de fluxuri video pe zi, eveniment marcat şi printr-o schimbare de logo, potivit unui material publicat de Chad Hurley, CEO şi co-fondator al platformei, pe blogul companiei.

30 afișări
Imaginea articolului You Tube a ajuns la peste un miliard de fluxuri video pe zi

You Tube a ajuns la peste un miliard de fluxuri video pe zi

În urmă cu trei ani, când Google a achiziţionat platforma, You Tube oferea circa 100 de milioane de fluxuri video pe zi, potrivit lui Hurley.

"Astăzi, sunt mândru să spun că oferim peste un miliard de vizionări pe zi pe YouTube. Acesta este un moment extraordinar în scurta noastră istorie. Imediat ce am primit cereri pentru conţinuturi mai lungi, am început să publicăm pe site emisiuni şi filme", menţionează Hurley.

"În prezent sunt mai multe modalităţi noi de consumare a conţinuturilor ca niciodată şi mulţi dintre voi doriţi să vă transformaţi hobby-urile în afaceri reale. Lucrăm foarte mult pentru a ţine pasul cu tehnologia şi pentru a vă aduce ceea ce aşteptaţi din partea celei mai mari paltforme video - o calitate mai bună, mai multe opţiuni şi instrumente eficiente pentru utilizatori şi advertiseri", a mai precizat Hurley, adresându-se direct utilizatorilor site-ului.

Pentru a marca evenimentul, alături de logo-ul site-ului mai apare şi inscripţia "1BN".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici