YouTube va lansa canalul special Sports Hub

YouTube va lansa canalul Sports Hub, care va prezenta peste 2.000 de videoclipuri cu teme sportive, după ce a semnat un parteneriat multi-teritorial cu SportAccord, organizaţie reprezentativă a mai multor federaţii de sport internaţionale, informează worldscreen.com.

68 afișări
Imaginea articolului YouTube va lansa canalul special Sports Hub

YouTube va lansa canalul special Sports Hub

Planificat să fie lansat în primăvară, Sports Hub va prezenta videoclipuri mai lungi şi mai scurte despre meciuri, competiţii, interviuri, reportaje din culisele evenimentelor şi materiale educative.

SportAccord grupează 104 Federaţii Sportive Mondiale, pentru diferite sporturi precum, înot, ciclism, karate, sau fotbal american.

Noul canal YouTube va fi susţinut de veniturile din publicitate.

"Vedem o mulţime de conţinuturi, dar pe acest canal vor fi unele dintre cele mai bune conţinuturi care atrag audienţe, pentru că sunt interesante pentru oameni.. Este ceva atrăgător, şi YouTube vrea să celebreze diversitatea", a declarat Chad Hurley, co-fondator şi CEO al YouTube.

"Suntem încrezători că Sports Hub va creea noi posibilităţi de promovare pentru diferite asociaţii sportive care vor avea ocazia să trimită mesajul lor fanilor sportului din lumea întreagă", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici