Yuriy Kordonskiy şi Andrei Şerban se întorc la Teatrul Bulandra, la începutul anului viitor

Regizorii Yuriy Kordonskiy şi Andrei Şerban se întorc la Teatrul Bulandra din Capitală, cu două spectacole, la începutul acestui an, "Să mă înmormântaţi pe după plintă", respectiv "Ivanov", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX directorul instituţiei de spectacole, Alexandru Darie.

110 afișări
Imaginea articolului Yuriy Kordonskiy şi Andrei Şerban se întorc la Teatrul Bulandra, la începutul anului viitor

Yuriy Kordonskiy şi Andrei Şerban (Foto) se întorc la Teatrul Bulandra, la începutul anului viitor (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Directorul Teatrului Bulandra va prezenta şi un spectacol regizat de el, "Din însemnările unui necunoscut", după Feodor Dostoievski, pe 20 februarie. Din distribuţia acestui spectacol fac parte Tamara Buciuceanu, Virgil Ogăşanu şi Mihai Constantin. Scenografia este semnată de Maria Miu.

Spectacolul "Să mă înmormântaţi pe după plintă" este realizat după romanul omonim de Pavel Sanaev, are premiera, cel mai probabil, pe 15 ianuarie şi îi are în rolurile principale pe Mariana Mihuţ şi Marian Râlea. Scenografia este semnată de Nina Brumuşilă.

Totodată, "Ivanov", după A. P. Cehov, va avea premiera, cel mai probabil, pe 30 ianuarie şi îi are în distribuţie pe Vlad Ivanov şi Victor Rebengiuc. Costumele sunt semnate de Carmencita Brojboiu.

Regizorul ucrainean Yuriy Kordonskiy a mai montat la Bulandra, spectacolele "Unchiul Vania" (2001), după Cehov, "Căsătoria" (2003), după Gogol, şi "Crimă şi pedeapsă" (2006), după F.M. Dostoievski.

Andrei Şerban a montat, în urmă cu doi ani, la Bulandra, spectacolul "Lear", cu o distribuţie exclusiv feminină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici