11 companii din România se află în Topul 1000 al companiilor cu cea mai rapidă creştere al Financial Times

11 companii din România, cu creşteri ale veniturilor cuprinse între peste 1.000% şi 174%, se află în Topul 1.000 al companiilor europene cu cea mai rapidă creştere întocmit de Financial Times.

2485 afișări
Imaginea articolului 11 companii din România se află în Topul 1000 al companiilor cu cea mai rapidă creştere al Financial Times

11 companii din România se află în Topul 1000 al companiilor cu cea mai rapidă creştere al Financial Times

Companiile în cauză sunt Biochem Organics, locul 138, furnizor de inputuri pentru agricultură, Rojen Commerce, locul 169, retail, Meta Minds, locul 181, cyber security, Bittnet Systems, locul 412, tehnologie, Tremend Software Consulting, locul 509, tehnologie, Universum Events, locul 560, servicii, Deltamed, locul 595, auto, Carcover, locul 830, transport, Softech, locul 845, tehnologie, Softelligence, locul 881, tehnologie, şi Subansamble Auto, locul 949, automobile.

Clasamentul listează companiile europene care au înregistrat cea mai mare creştere a veniturilor între 2015 şi 2018.

OakNorth Bank, un proiect fintech din Marea Britanie, susţinut de SoftBank's Vision Fund, specializat în împrumuturi pentru întreprinderile mijlocii, se află pe primul loc, cu o creştere a veniturilor de 37.462%.

Clasamentul reflectă importanţa crescândă a tehnologiei, care domină şi furnizează 189 de participanţi. Împreună cu companiile fintech şi ecommerce, totalul urcă la 259.

Majoritatea câştigătorilor provin din Germania, urmată îndeaproape de Italia, Marea Britanie şi Franţa, aceste patru naţiuni reprezentând aproximativ 70% din clasamentul general. Londra este oraşul cu cel mai mare număr de companii cu creştere rapidă, urmată de Paris şi Milano, în timp ce Varşovia şi Vilnius intră în top 10 pentru prima dată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici