2009, anul de care ne temem toţi

Pentru companiile româneşti, 2009 se anunţa un an foarte dificil, cu mult mai multe semne de întrebare decât certitudini în planul de afaceri, scrie BUSINESS Magazin.

20 afișări
Imaginea articolului 2009, anul de care ne temem toţi

2009, anul de care ne temem toţi

Adrian Alexe, directorul general al Ţiriac Leasing, se declară convins că "doar peste câteva luni o să vedem ce ne aşteaptă cu adevărat, când lucrurile vor fi cu mult mai negre decât sunt acum".

Prima jumătate a anului viitor va fi extrem de dură şi în opinia lui Dragoş Simion, preşedintele consiliului de administraţie al Flamingo - cu o nuanţa: "Câteva luni bune, probabil primul trimestru, se va resimţi şi preluarea guvernării de către noua coaliţie".

Într-un scenariu optimist, Simion apreciază că abia în ultimul trimestru din 2009 incertitudinile se vor reduce, iar anumite pieţe de consum, în mod selectiv, îşi vor reveni.
 
Citiţi mai multe despre perspectivele macroeconomice ale lui 2009 pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici