393 de milioane de euro pentru regiunea Bucureşti-Ilfov

Proiectele de dezvoltare din zona Bucureşti-Ilfov vor beneficia, în perioada 2007-2013, de fonduri europene în valoare de 393,1 milioane euro prin Programul Operaţional Regional (POR), lansat joi de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor (MDLPL).

3 afișări
Imaginea articolului 393 de milioane de euro pentru regiunea Bucureşti-Ilfov

393 de milioane de euro pentru regiunea Bucureşti-Ilfov

"Chiar dacă nivelul fondurilor alocate pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov nu este atât de mare, sperăm însă ca acestea să fie catalizator pentru atragerea altor finanţări, mai ales din partea marilor instituţii financiare internaţionale, întrucât atât Bucureştiul, cât şi judeţul Ilfov au încă nevoie de multe investiţii", a declarat, într-un comunicat, ministrul László Borbély.

POR reprezintă programul prin care Uniunea Europeană finanţează proiecte locale şi regionale din România în perioada 2007-2013.

POR finanţează proiecte care vor contribui la modernizarea celor opt regiuni de dezvoltare prin investiţii publice în dezvoltare urbană, infrastructura de transport, socială, de afaceri şi infrastructură turistică, pe şase axe prioritare de dezvoltare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici