„A terminat Princeton, acum e la Harvard”. Unde învaţă copiii milionarilor să facă bani

gandulnews rss „A terminat Princeton, acum e la Harvard”. Unde învaţă copiii milionarilor să facă bani - EXCLUSIV de Ionuţ MORARIU | ieri, 19:12 foto(1) „A terminat Princeton, acum e la Harvard”. Unde învaţă copiii milionarilor să facă bani - EXCLISIV George Copos, Ionuţ Negoiţă, Dan Şucu sau Elan Schwartzenberg. Nume şi oameni diferiţi. Îi uneşte însă o calitate comună, cea de părinţi pentru care banii nu contează atunci când vine vorba de educaţia urmaşilor lor.

33 afișări
Imaginea articolului „A terminat Princeton, acum e la Harvard”. Unde învaţă copiii milionarilor să facă bani

„A terminat Princeton, acum e la Harvard”. Unde învaţă copiii milionarilor să facă bani (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Copiii sunt principala grijă a părinţilor de pretutindeni, indiferent de poziţia socială sau de avere. Însă, pentru cei superbogaţi, preocuparea creşte exponenţial. Ei pot transmite cu uşurinţă tinerei generaţii un patrimoniu foarte vast. Mult mai dificil este să le lase moştenire disciplina, cunoştinţele de business sau instinctul unei investiţii corecte.

Este o realitate pe care băncile specializate în private banking au remarcat-o. Până în 2025, numai în Statele Unite ale Americii peste o mie de miliarde de dolari vor intra pe mâinile unor moştenitori, potrivit Bloomberg. Instituţiile financiare sunt extrem de interesate de fenomen.

Citeşte mai multe despre şcolile în care învaţă copiii milionarilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici