Acţiunile Facebook sunt în creştere cu 26% în urma rezultatelor financiare peste aşteptări

Acţiunile Facebook sunt în creştere cu 26%, la 33,45 dolari pe unitate, după un avans de până la 27% înregistrat la începutul tranzacţiilor de la bursa din New York, ca urmare a rezultatelor financiare peste aşteptări din trimestrul al doilea, relatează MarketWatch.

502 afișări
Imaginea articolului Acţiunile Facebook sunt în creştere cu 26% în urma rezultatelor financiare peste aşteptări

Acţiunile Facebook sunt în creştere cu 26% în urma rezultatelor financiare peste aşteptări (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotaţia acţiunilor conferă Facebook o capitalizare de 64,1 miliarde de dolari.

Facebook a avut în trimestrul al doilea venituri de 1,81 miliarde de dolari, în urcare cu 53% faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, şi un profit net de 333 milioane de dolari, rezultate care depăşesc estimările analiştilor şi confirmă strategia companiei de a investi masiv în servicii mobile.

Creşterea acţiunilor Facebook a susţinut indicele Nasdaq, care este în urcare cu 0,36%.

Indicele Dow Jones este în declin cu 0,29%, iar Standard&Poor’s 500 cu 0,04%, investitorii analizând rezultate financiare anunţate de companii, precum şi rapoarte privind comenzile pentru bunuri de folosinţă îndelungată şi cererile de şomaj din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici